وبینار “بایدها و نبایدهای رگولاتوری مشارکتی (G5) در شهرهای هوشمند” با بررسی روند تکامل حوزه تنظیم مقررات و معرفی نسل پنجم تنظیم مقررات به عنوان بهروزترین و مناسبترین رویکرد تنظیم و اجرای مقررات به منظور توسعه خدمات شهرهای هوشمند و محقق شدن تحول دیجیتالی، به همت دبیرخانه و مرکز تهران هوشمند روز دوشنبه ۲۶ آبان ماه از ساعت ۱۱ الی ۱۲ برگزار شد.
فرهاد توکل همدانی رییس اداره سیاست گذاری و پایش مرکز تهران هوشمند و سید علی خدام حسینی مشاور ارشد تحول دیجیتالی و شهر هوشمند در این وبینار حضور داشتند و مباحث تخصصی پیرامون تغییر رویکرد رگولاتوری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ظهور فناوریهای نوین و تحول دیجیتال را مورد بررسی قرار گرفت.
پایه تحول در نسل پنجم تنظیم مقررات (رگولاتوری مشارکتی)، نقش محوری همکاریهای بین بخشی میان نهادهای سیاستگذار، رگولاتورهای بخشی، سازمانهای خدمترسان و کلیه ذیاثران موثر در زنجیره ارزش خدمات دیجیتالی است.
بدون رگولاتوری مشارکتی، نتایج مورد انتظار شهروندان و کسب و کارها از توسعه شهر هوشمند و ارتقاء کیفیت زندگی محقق نخواهد شد.
شایان ذکر است که اقدامات و تصمیمگیریهای رگولاتوری مشارکتی عمدتا بر اساس رویکردهای رهبری بازار و مدلهای انگیزشی و تشویقی استوار است نه مکانیزمهای کنترلی و دستوری از بالا به پایین.